ALBULENA NUREDINI*:Pararojë e muzikës bashkëkohore shqiptare

imageProfesor Akil Koci
Akil Koci jo vetëm nis rrugën e muzikës së re, por edhe rendit kompozicionin shqiptar në nivel të lartë artistik botëror
 

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri