Thaçi: Raporti i Dik Martit, sulm racist kundër Kosovës


Kryeministri në dorëheqje i Kosovës, Hashim Thaçi, citohet t'i ketë thënë Zërit të Amerikës se raporti i të dërguarit të Këshillit të Evropës, Dick Marty, ishte një sulm racist i drejtuar kundër Kosovës, Shqipërisë dhe gjithë kombit shqiptar. Kryeministri Thaçi ka thënë se ky raport do të mund të ketë pasoja në procesin e njohjeve për pavarësinë e Kosovës.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri