2011-02-28

PD: Edvin Kristaq Rama kreu i bastardëve të Gedafëve dhe Benalive

Partia Demokratike nëpërmjet zëdhënëses Albana Mustafaraj deklaroi dje lideri i PS-së, Edi Rama nuk mund t'i shpëtojë përgjegjësisë së 21 janarit. "Kryepuçisti Edvin Kristaq Rama kreu i bastardëve të Gedafëve, Benalive e Mubarakëve shqiptarë që PD-ja i përmbysi në vitin 1991, sërish duke trilluar beson se do ti shpëtojë përgjegjësisë për grushtin e shtetit të 21 janarit dhe viktimat që përdori si mish për top për karrigen e tij. Sot kryepuçisti, Edvin Kristaq Rama, njeriu që u rrit si lëpirësi i busteve të Enver Hoxhës, Hitlerit të shqiptarëve, nipi i Spiro Kolekës xhelatit tjetër që firmoste varjen e disidentëve në sheshet e qyteteve të vendit, u përpoq sërish të lajë duart me organizimin e grushtit të shtetit me pasoja vdekjen e 4 qytetarëve që i solli mish për top për karrigen e tij", - tha Mustafaraj.

No comments:

Post a Comment

Sinteza e dëshmive ( Recension për librin :Dibran Fylli"Tokë e mbjellë në varre" (Krimet serbe në Kosovë 1998/1999)

Mark Skinner: Të paktën 82 shqiptarëve që u dërguan gjallë në Serbi, gjatë luftës, u janë marrë organet Në raportin e Komision...