2011-03-31

Feith: Të respektohet Kushtetuesja dhe prania në Kuvend

Përfaqësuesi Civil Ndërkombëtar në Kosovë, Piter Feith, i ka bërë thirrje aktorëve politikë në vend që të respektojnë vendimin e Gjykatës Kushtetuese.

Përmes një komunikate ai ka theksuar se dhe deputetët që e çuan çështjen në Kushtetuese tani e kanë detyrim moral e politik që të jenë pjesëmarrës në procesin e zgjedhjes së presidentit.

Feith thekson se këtë qëndrim ndajnë dhe përfaqësuesit e të gjitha vendeve anëtare të BE-së në Prishtinë.

No comments:

Post a Comment

Cikël poetik nga Flori Bruqi : Luleborat paralajmëruan pranverën

Flori Bruqi Cikël poetik nga Flori Bruqi :  Luleborat paralajmëruan pranverën 1. Balada e Yjve Të rënë...