Remzi Limani - Poezi
(Marrë nga përmbledhja "Tinguj të humbur", botuar shqip-rumanisht, bukuresht, më 2010)

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri