Përralla erotike e Almodovarit

Historia e Rikit një i ri që ka sapo ka dalë një qendër rehabilitimi për të sëmurë mendor, merr çuditërisht një kthesë të pabesueshme. Ai nuk e harron Marinën vajzën me të cilën fjeti për një natë, deri sa e gjen dhe e fiton përgjithmonë.


Përralla erotike e Almodovarit


"Tie Me Up! Tie Me Doën!" titulli amerikan për "Átame!", film i vitit 1990 i regjisorit Pedro Almodovar shfaqet sonte ora 19.00 në kinemanë e Akademisë së Filmit dhe të Multimedias Marubi.

Historia e Rikit një i ri që ka sapo ka dalë një qendër rehabilitimi për të sëmurë mendor, merr çuditërisht një kthesë të pabesueshme. Ai nuk e harron Marinën vajzën me të cilën fjeti për një natë, deri sa e gjen dhe e fiton përgjithmonë.


Me dashurinë e tij ai i kryen një shërbim të madh Marinës, e cila me zor po e kapërcen rehabilitim nga drogërat. Sa të rëndësishme janë marrëdhëniet dashurore mes dy njerëzve, mes trupave të tyre, e tregon Almodovar tek kjo përrallë erotike. Interpretojnë Antonio Banderas, Victoria Abril, Loles Leon. 

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri