Adem Demaçi për Merkel: Engjëllusha jonë

Demaçi për Merkel: Engjëllusha jonë

Adem Demaçi është falendëruar. Në emrin e tij, mbase edhe të shumë shqiptarëve ka shprehur falendërimin për ndihmën gjermane e vecmas për Kancerlaren, Angela Merkel. Në një takim letrar, disidenti kosovar ka thënë se 'Merkel është engjullsha e shqiptarëve'. Nesër, Merkel do të qëndroj për disa orë në vendin tonë, disa ditë pasi ishte mjaft e zëshme në fushatën kundër dhënies për Serbinë të statusit të vendit kandidat në BE. Ajo do ti vizitoj trupat gjermane në kuadër të KFOR-it, ndërsa shkurtimisht do ta takoj edhe Kryeministrin Thaci në Aeroportin e Prishtinës.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri