Falenderim‏I nderuar Flori! 

Te falenderoj nga zemra per menyren e pasqyrimit te artikullit te shkruar nga zoti Riza Lahi. Pune profesoinale dhe e bukur. Shpresoj qe te kemi nje bashkepunim me te frytshem ne te ardhmen.Jam i nderuar nese ne faqet  e revistes do sillnit emra qe tashme ju i njihni dhe mendoni se i duhen   sjelle lexueset shqipfoles.

Me shume respekt 

Botuesi i Shtepise Botuese "ADA" dhe revistes "Obelisk"

Roland Lushi

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit