Do të shkoj në Kullën e Jasharajve, thotë Hashim ThaçiNë emisionin “Rubikon” kryeministri Hashim Thaçi ka theksuar se çdo kush ka të drejtë të kritikojë situatën në Kosovë dhe në plan i ka dhënë të drejtë edhe Murat Jasharit i cili kohë më parë kishte theksuar se “kjo nuk është Kosova për të cilën është sakrifikuar” duke shtuar se kulla e Jasharajve është e mbyllur për Hashim Thaçin dhe për Sami Lushtakun
Pasi e ka cilësuar familjen e Jasharajve si familje jopartiake por të të gjithëve në Kosovë, ai ka thënë është rritur me familjen Jasharaj dhe se ka shkuar dh do të shkojë në Kullën Jasharajve në Prekaz.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri