Në Shqipëri Bajrami festohet nesër, e në Kosovë të premten

Për dallim prej Kosovës, kur Kurban Bajrami nga Bashkësia Islame e Kosovës është vendosur të festohet të premten, më 26 dhjetor, komuniteti mysliman i Shqipërisë përmes një komunikate për media ka informuar se falja e Kurban Bajramit në Shqipëri do të bëhet të enjten, më 25 tetor 2012.


“Kurban Bajrami do të festohet ditën e enjte, datë 25 tetor 2012, pra nesër”, thuhet ne komunikatën për media të komunitetit mysliman të Shqipërisë.

Të enjten Bajrami do të lutet edhe nga myslimanët e Maqedonisë.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri