Nudo e me maska, ja invazioni perfekt i fushes se futbollit

Invazioni i fushës gjatë një eventi sportiv duhet të jetë efikas dhe sensacional. E ç'gjë mund ta bëjë më të veçantë, sesa lakuriqësia? Ja ku vjen i filmuar një invazion me stil madhështor i një fushe të futbollit amerikan në një shkollë të Floridas. Rregulla e parë është të qenit nudo, por pa u njohur, prandaj protagonisti i videos ka vënë një maskë në kokë. Ndërkohë që lëvizjet e tij kanë kapur në befasi forcat e rendit, duke realizuar si përfundim një vrapim më të shpejtë sesa ata, që janë më të shumtë në numër...

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri