Rrezimi ne emision i zbulon se eshte pa mbathje

Shpesh, emisionet televizive bëhen arenë e momenteve qesharake të papritura, por që njëkohësisht ofrojnë edhe zbulime "hot". Ky është rasti i një emisioni serb, ku njëra prej të ftuarave, e ulur në buzë të një karrigeje bashkë me prezantuesen, është rrëzuar në mënyrë tepër të bujshme, sapo prezantuesja është çuar. Por sikur të mos mjaftonte kaq, gjatë rrëzimi i ka hapur aq shumë këmbët, sa që është dalluar qartë se nuk mbante mbathje. Më shumë ju tregon video e mëposhtme

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit