Urime,shëndet e shumë gëzime për vitin 2013 të gjithë miqëve dhe lexuesve të Agjencionit FloripressUrime,shëndet e shumë gëzime për vitin 2013 të gjithë miqëve dhe lexuesve të 
Agjencionit Floripress


Foto: MIQT (dikur)

Gjeni veten dhe me thoni

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit