Reklama e çuditshme e çorapeveDuke perifrazuar këngën e famshme të Beatles, Minga Berlin, një ndërmarrje që prodhon çorape, ka krijuar një fushatë publicitare ku pjesët intime mbulohen vetëm me një çorape.

104102
 Fushata tregon disa modelë nudo të cilët mbulohen vetëm me çorape, sigurisht me ato të Minga Berlin. All you need is socks, sigurisht

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit