Slloba i Vogël Ivica Daciq është viktima e fundit e kamerës së fshehur në Serbi.


Slloba i Vogël Ivica Daciq është viktima e fundit e kamerës së fshehur në Serbi. Daciq, në fakt, po merrte pjesë në intervistë në njërën prej televizioneve lokale serbe, kur ai ra prehë e kamerës së fshehtë.

Gjithqka ishte realizuar në mënyrë perfekte për t'a zënë ngusht kryemnisitrin serb. Duke u përpjekur ta josh kryeministrin, prezantuesja gjatë intervistës hapi këmbët duke treguar pjesët intime të saj.


dacic
Daciq, asesi nuk mundi ti rezistoj provokimeve të saj, dhe po ashtu i humb cdo fjale. Prezantusja ishte pa te mbrenshme.

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit