5 vjet shtet!


  
 Sot më 17 shkurt, u bënë 5 vjet që ku Kosova është shpallur si shtet i pavarur.                                                  Dita e shumëpritur nga të gjithë ne. Dita më e veçantë për mua dhe për të gjithë ne! Dita që shumë njerëz dhanë jetën për atëdhenë e tyre, dhe, e arritën qëllimin. Tani jemi të lirë, të gëzuar dhe çdo vit festojme ditën më të veçantë, 17 shkurti.

Punoi:Elisa Bruçi kl. IV/1  “Iliria”

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit