Në vend të përkujtimit -Ishe prijatar trimërie, mbete Diellor –Lirie!


Me dhimbje ,krenari sot ju përkujtojmë në 24 vjetorin e rënies heroike ,

në logun e Betejës për jetë a vdekje në Demonstratat  e 28 marsit të vitit 1989… 


ISMET  QORRAJ  /21 janar 1968- 28 mars 1989/

Koha është e pafuqishme që t’na zbehib  ankthin,mallin,dashurinë pietetin për Ty.

Do të mbetësh përherë në zemrat tona,ashtu si ishe i afërt,i dashur e dinjitozë.
Përjetësisht me mall:Vëllaznit,motrat:Xuni,Smajli,Muhameti,Xhevdeti,Ajmani,Ajshja,

Kumrija,Ganimeti,Valbonja dhe anëtarët tjerë të familjës tonë Qorraj
nga Çarrabregu i Deçanit.


------------------------------------
24 pranvera pa Ty i dashuri vëlla ISMET


Ishe prijatar trimërie, mbete Diellor –Lirie!

Motra Kumrije Qorraj-Bruqi , me familje nga Prishtina--------------------------------------------Ismet ( Avdi) Qorraj (21 janar 1968- 28 mars 1989)

Trimëria jote është e ngulitur thellë në dejtë e Tokës ilire!
Shkove në përjetësi si dëshmor, ashtu si jetove,
 i nderuar, bujar, i urtë dhe trim.

Me pietet të kujton motra Valbona Qorraj-Jasiqi  me familje nga Peja


24 VJET PA TY I DASHURI MIK

Ismet ( Avdi) Qorraj (21 janar 1968- 28 mars 1989)

Ishe prijetar i lirisë kombëtare.Plumbat ta morren jetën.Por ata të bënë të pavdekshëm në historinë tonë kombëtare.
Vdekja heroike na bëri më të fortë.
Të përkujton

Flori Bruqi

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri