" PRISHTINA NË POEZI "

SE SHPEJTI PERMBLEDHJE ME POEZI TE AUTOREVE NGA TE GJITHA TREVAT SHQIPTARE DHE DIASPORA ME TITULL " PRISHTINA NË POEZI " Botim i Unionit te Shkrimtarve dhe i Kritikêve Shqiptarë ne perkrahje te K.K. Prishtinës .

Foto
 Per dergimin e poezive tuaja do te hapet adresa elektronike ku mund t'i dergoni punimet tuaja qe do perfshihen ne kete permbledhje ku me ç'rast do te organizohet nje orê letrare me te gjithe autoret.
Foto

FotoFoto: SE SHPEJTI PERMBLEDHJE ME POEZI TE AUTOREVE NGA TE GJITHA TREVAT SHQIPTARE DHE DIASPORA ME TITULL " PRISHTINA NË POEZI " Botim i Unionit te Shkrimtarve dhe i Kritikêve Shqiptarë ne perkrahje te K.K. Prishtinës . Per dergimin e poezive tuaja do te hapet adresa elektronike ku mund t'i dergoni punimet tuaja qe do perfshihen ne kete permbledhje ku me ç'rast do te organizohet nje orê letrare me te gjithe autoret. 
Ne pritje te poezive tuaja me respekt Keshilli organizativ i Unionit te Unioni Shkrimtarëve Kritikëve Shqiptarë
Ne pritje te poezive tuaja me respekt Keshilli organizativ i Unionit te Unioni Shkrimtarëve Kritikëve Shqiptarë.

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit