ROTERI I WEB FAQËS google.com - Google Analytics‎ paraqet Serbinë pa Kosovën dhe Vojvodinën

Në faqen e internetit Google Analytics është vendosur harta gjeografike e Serbisë, në të cilën është paraqitur shteti i Serbisë pa  Kosovën dhe Vojvodinën, raporton Telegraf.rs.
Siç thuhet , kur hyni në  Google Analytics dhe në të njëjtën kohë dëshironi të hapni  faqe e Serbisë, do të paraqitet  harta gjeografike e këtij shteti  nw tw cilen nuk është  as  Kosova dhe as  Vojvodina.
Kryeministri serb Ivica Daçiç deklaroi për Telegraf.rs se ky  iështë një  "provokim skandaloz".
- Vendosja e hartës së  Serbisë pa  pa Kosovën dhe Vojvodinës është një skandal dhe provokim për Serbinë,  në të cilin provokim do të dim të  dimë të reagojmë. Kjo nuk është hera e parë që hasim në  një provokim të ngjashëm - tha Daçiç.
Ministri i Ndërtimit dhe Planifikimit Urban në Qeverinë e Velimir Iliç tha se ky provokim nuk meriton koment.
- Fotografia e Serbisë pa Kosovën dhe Vojvodinën është provokim i thjeshtë !  Atë e vendosi dikush i cili natyrisht nuk mendon mirë për vendin tonë.  Vojvodina  është në Serbi dhe është  serbe, këtë e di gjithkush ,  dhe  kujt i duhet ti fus kso far gjërash , unë vërtet nuk e di - thotë Iliq, icili me këtë rast për qudi  nuk e përmendi  Kosovën.

Google Analytics Shows Serbia Without 

Kosovo And Vojvodina

BELGRADE – Deputy Foreign Minister Goran Aleksic has protested to the U.S. Ambassador Michael Kirby for removing Vojvodina and Kosovo from Serbia’s map on the Google Analytics webpage.
gugl-analitiks-srbija-2
“Deputy of the Foreign Minister, Goran Aleksic, called U.S. Ambassador Michael Kirby and pointed him on the error on the Google webpage. American Ambassador was surprised, apologized and promised that the whole incident will be thoroughly investigated,” officials from the ministry said for Kurir. They added that the Ambassador Kirby explicitly confirmed that the map of Serbia without Vojvodina and Kosovo is not the U.S. policy towards Serbia.
In the Ministry of Foreign Affairs officials said that they also asked Google to explain this amazing omission, and that they have insisted for the error to be corrected immediately.


Author

 | E-Mail: maja@inserbia.info | http://inserbia.info


Serbia's Ambassador to the World

Google Map – Serbia Without Vojvodina And Kosovo


Google Map - Serbia Without Vojvodina And Kosovo
Back in October 2011 I asked “Is Google Anti-Serb? It seems that the answer is yes. Looking at Serbia on the Google Analytics webpage, you see a geographical map of Serbia without the autonomous provinces of Vojvodina and Kosovo and Metohija. Scandalous. It looks like that the American company Google is following world powers’ hidden agenda – to destroy the Republic of Serbia.
Google Map Serbia Without Vojvodina And Kosovohttp://www.ambassador-serbia.com/2013/06/27/google-map-serbia-without-vojvodina-and-kosovo/comment-page-1/#.Uc8aIjszP5E

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri