ndërit mbajn 30 vite në kafaz betoni djalin e tyre


Prindërit e Dong Hai në Kinë vendosën kur ai ishte 16-vjeç se djali i tyre duhej të mos e shikonte me dritën e diellit!

Kështu dhe bënë, e izoluan në një dhomë të vogël guri. Çdo gjë filloi kur djali i tyre shfaqi çrregullime mendore në moshën 16-vjeçave. Ishte momenti kur morën vendimin më të vështirë që kishin marr në ndonjëherë, siç thonë ata për Daily Mail. 
Ata  nuk e dëshirojnë ti falin lirinë djalit te tyre. Frika dhe shqetësimi i tyre i vetëm është se çfarë dot ë bëhet me djalin e tyre që tashmë është 46 vjeç kur ata të ikin nga kjo jetë.

  Dong Gouatou dhe bashkëshortja e tij, Ksiao Houng pretendojnë se bënë gjithçka mundeshin për djalin e tyre, si dhe e veçuan atë nga bota e jashtme për të mirën e të gjithëve nën frikën se mos i bënte dikujt keq. 

Në çdo spital që shkuan i përzunë, sipas pretendimeve të tyre, kështu u detyruan të marrin këtë vendim, duke e izoluar në një dhomë të ftohtë guri. Ushqimi dhe uji i jepej vetëm me anë të një vrime të vogël që kishin lënë qëllimisht.Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri