Tmerruese, "rebelët sirian" i`a presin kokën një ushtarit të Sirisë në mes të qytetit - Video +18https://www.facebook.com/photo.php?v=549500268454108

Edhe një video tronditëse na vjen nga lufta e përgjakshme qytetare në Siri. Këtë herë janë ushtarët për çlirimin e Sirisë ata që e kanë tmerruar botën me këtë video.
Pas kapjes së një ushtarit të Sirisë ata në mes të qytetit e kanë lënë pa kokë dhe më pas kokën e tij e kanë shfytëzuar si "marketin" para popullatës duke e bartuar në qytet.
Video ka përmbajtje të rënda, andaj nuk preferohet të shikohet nga fëmijët.

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit