2014-03-19

Moska: Perëndimi nuk u kushton vëmendje ultranacionalistëve në trupat ekzekutive të Ukrainës

Rusia dje shprehu shqetësim që SHBA-ja dhe Rusia nuk u kushtojnë vëmendje asaj që në trupat ekzekutive të Ukrainës, që pohojnë se janë legjitime, ndodhen përfaqësues të forcave ultranacionaliste.

Kremlin-Palace500
-Kjo verbëri është vështirë të shpjegohet dhe dukshëm është e lidhur me planet sekrete gjeopolitike antiruse, lajmëroi ITAR-TASS, duke iu referuar MPJ-së ruse.
Në Minsitri sqarohet se përfaqësues të Lidhjes mbarëukrainase "Svoboda" ndodhen në pozicionet kyçe në Kiev, duke e përfshirë vendin e zëvendëskryeministrit dhe minsitrit të Mbrojtjes.
Më pas përkujton se në dhjetor të vitit 2012 Parlamenti evropian miratoi rezolutë në të cilën qëndrimet e Svobodës i quajti raciste, antisemitiste dhe ksenofobe.

No comments:

Post a Comment

Letër publike e Kryetarit të Komunës së Junikut, Agron Kuçi, drejtuar Kryeministrit,zt.Ramush Haradinaj

Ndalo punimet e paligjshme që degrafojnë rrjedhën e lumit “Ereniku i vogël”! I Nderuar Kryeministër i Republikës së Kosovës, z. Ram...