2014-03-19

Ukraina pohon se Rusia ka hapur zjarr mbi një aeroplan zbulimi ukrainas

Ukraina i akuzoi forcat ruse në Krime se kanë hapur zjarr mbi një aeroplan zbulimi ukrainas.

ushtrus500
Në kumtesën në të cilën vërtetohet se ky është incidenti i dytë i këtillë për pesë ditë, shërbimi kufitar ukrainas kumtoi se aeroplani i tij ka patrulluar pasdite, kur mbi të është hapur zjarr nga një automjet blindues nga një pikë kontrolli e Rusisë në afërsi të Armjansk.
Nuk komunikohet për dëme mbi aeroplanin, i cili nuk ka qenë i armatosur.
Komandanti i njësitit policor ukrainas në qytetin e Krimesë, Belbek kërkoi urdhër të saktë nga autoritetet e tij në Kiev dhe u kërcënua se në rast të kundërt do të urdhërojë që të qëllohet.

No comments:

Post a Comment

Letër publike e Kryetarit të Komunës së Junikut, Agron Kuçi, drejtuar Kryeministrit,zt.Ramush Haradinaj

Ndalo punimet e paligjshme që degrafojnë rrjedhën e lumit “Ereniku i vogël”! I Nderuar Kryeministër i Republikës së Kosovës, z. Ram...