2014-04-08

Aktorja Jennifer Metcalfe super seksi në plazh
Ajo është e njohur për role të ndryshme, por Jennifer Metcalfe distancuar veten nga karakterin e saj gjatë një pushimi të kohëve të fundit në Dubai. Aktorja dukej e qetë dhe të lumtur duke marrë rreze dielli me të dashurin e saj, yllin Greg Lake. Nuk ka dyshim që 30-vjeçarja i bënte njerzit të kthenin të gjithë kokën kur ajo kalonte në në plazh, duke treguar trupin e saj super seksi dhe për tu pasur zili.

No comments:

Post a Comment

Lejohet për kompaninë gjermane “Lufthansa” që ta hapë korridorin ajror mes Kosovës dhe Serbisë

Me ndërmjetësim amerikan, iniciohet kthimi i linjës ajrore Kosovë-Serbi pas 21 vjetësh Pas 20 vjetësh kontestimesh të ekziste...