2014-04-08

Angelina Jolie përlotet për viktimat e luftës në BosnjePër Angelina Jolie jeta nuk është vetëm glamour por edhe me impenjime. Gjithmonë në rresht të parë në luftën civile për mbrojtjen e femrave, ylli, ambasadore e UNHCR, ka mbërritur në Sarajevë në shoqërinë e shefit të diplomacisë britanike, William Hague, për të marrë pjesë në konferencën organizuar për dhunën seksuale në kohën e luftës, kundër grave. E veshur me të zeza, me një shall të hedhur në kokë, Angelina ka bërë homazh në lapidarin e gjenocidit të Srebrenicës, ku 8000 burra dhe djem mysliman u masakruan nga forcat serbe në 5 ditë.

No comments:

Post a Comment

Letër publike e Kryetarit të Komunës së Junikut, Agron Kuçi, drejtuar Kryeministrit,zt.Ramush Haradinaj

Ndalo punimet e paligjshme që degrafojnë rrjedhën e lumit “Ereniku i vogël”! I Nderuar Kryeministër i Republikës së Kosovës, z. Ram...