2014-04-08

E bukura Madalina, një Sophia Loren e reNjëzetekatërvjeçarja Madalina Ghenea, është një nga manekinet më të kërkuara për reklamimin e rrobave të brendshme. Është bërë e njohur për lidhjen e saj me Leonardo DiCaprion dhe Gerald Butlerin. Jeton në Itali, ndërsa në biografinë e saj hyn edhe roli në spotin e Eros Ramazzottit në këngën "Il Tempo Tra di Noi".

No comments:

Post a Comment

Letër publike e Kryetarit të Komunës së Junikut, Agron Kuçi, drejtuar Kryeministrit,zt.Ramush Haradinaj

Ndalo punimet e paligjshme që degrafojnë rrjedhën e lumit “Ereniku i vogël”! I Nderuar Kryeministër i Republikës së Kosovës, z. Ram...