Jen Selter-“Princesha” seksi e rrjeteve sociale

Çdo njeri do të donte që t’i kishte linjat e trupit, apo edhe një femër afër vetës, siç është Jen Selter.

Jen, një vajzë vetëm 20 vjeçare nga New Yorku, shquhet për linjat e saja trupore por pse jo edhe për bukurinë që ka. Ajo, pa dyshim se është njëra nga mbretëreshat e rrjeteve sociale, edhe pse nuk është shumë e famshme.

Ajo në Instagram ka mbi 1.6 milionë fansa, mbi 530 mijë ndjekës në Facebook dhe mbi 150 mijë në twitter. Madje, fanse të saja në rrjetet sociale janë edhe VIP-a si Rihana.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri