Kam lidhje të bukur me Piquen


Ylli latino-amerikan, Shakira, ka ri-potencuar se i dashuri i saj, Gerard Pique, e bën lidhjen me të më të bukur. Disa intervista ku Shakira është keqinterpretuar e kanë cituar këngëtaren duke thënë se dashuria e Piques është territoriale dhe vetëm fizike. Por, Shakira është tërhequr nga këto pohime. "Unë së fundmi kam thënë në disa intervista se mashkulli im është territorial. Sa për të sqaruar, unë kam thënë atë në mënyrë shumë humoristike dhe tani e shoh se disa media e morën shumë direkt këtë". "Herën e ardhshme ju premtoj se do të jem më e kujdesshme në pohimet e mia", është shprehur Shakira.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri