Ku shkoi Alessandra Ambrosio?Ajo konsiderohet si njëra nga femrat më atraktive në botë, mirëpo në këtë bindje duket se ka rol të madh makijazhi dhe Photoshopi. Është fjala për supermodelen braziliane, Alessandra Ambrosio, të cilës në rast se ia largojmë makijazhin dhe efektin e programit për rregullimin e fotografive, kuptojmë se bëhet fjalë për një femër të zakonshme. 32-vjeçarja është fotografuar pas largimit nga një palestër stërvitore dhe ajo që shohim padyshim se nuk është modelja seksi që e shohim nëpër ballina të revistave.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri