Lea Legisi nga Durrësi Miss - fotozhenia

Foto

Lea Legisi (17 vjeç),është vajzë simpatike nga Durrësi,e cila këto ditë përformojë këngën e sajë ,ndërsa këto ditë ajo morri çmimin në një konkurrencë mjaftë të fortë Miss -fotozhenia.

Foto: ..... :).....


FotoFoto: Shpirtt ahhahahahahahhaha o zt se leje at cel rhttt xp
Oiii tpaharrushmeee kto mom :p :"D ♥
FotoFoto: <3 Vajza ime <3

Lea mësimet e maturës i ndjekë në shkollën "Gjergj Kastrioti" ,në Durrës. Asajë i pëlqen muzika,poezia,modelingu.Dëshiron të vazhdojë studimet e juridikut në Tiranë.

Flori Bruqi

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri