Gjon Keka: Gjenealogjia e Papa Klementit XI Albani dhe Portret i Gjergj Kastriotit(Georg Kastriota), nga libri i juristit dhe historinit gjerman Heinrich Gottlob Gräve

“Gjenealogjia e Papa Klementit XI Albani.
Kjo eshte bere ne vitin 1710 nga Jacob W.Imhof.”Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri