Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës : Në sesionin letrar “Statusi i shkrimtarit sot” të FNP “Drini poetik”, më 8.6.2015


Date: Thu, 4 Jun 2015 05:15:21 +0000

From: lshk2012@yahoo.com

To: valjeti@hotmail.com; i_shema@yahoo.com; erebaram@yahoo.com; ramabaja2006@gmail.com; gjnecaj@yahoo.com; floribruqi@live.com; zeqa_drenica@hotmail.com; lshk2012@yahoo.com

Subject: Njoftim

Lidhja e Shkrimtarëve e KosovësNë sesionin letrar “Statusi i shkrimtarit sot” të FNP “Drini poetik”, më 8.6.2015, në orën 12.15, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës në Prishtinë do të paraqiten:

 1. Akad. Rexhep Qosja
 2. Prof. dr. Isak Shema
 3. Mimoza Erebara
 4. Rushit Ramabaja
 5. Gjon Neçaj
 6. Zeqir Bekolli
 7. Flori Bruqi
   
  Kryetarja
  Dr. Flora Brovina

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit