KUJDES: Ky është personi i rrezikshëm që po e kërkon Policia e Kosovës, Ja pse…


Untitled
Policia e Kosovës në rajonin e Pejës bazuar në urdhëresën e Prokurorit të Prokurorisë Themelore në Pejë, konform Kodit të Procedurës Penale të Republikës së Kosovës, publikon fotografinë e personit Agim Madani nga Tropoja-Republika e Shqipërisë., thuhet në njoftimin për media.
I dyshuar për Veprën Penale “Vrasje në Tentativë” pasi që me datë 14.07.2015 rreth orës 03:00 në fshatin Gorozhdec të Komunës së Pejës, kishte sulmuar patrullën policore të Stacionit Policor në Pejë.
Publikimin i identitetit dhe fotografisë së personit të dyshimtë të lart cekur bëhet me qëllim të bashkëpunimit dhe ofrimit të informatave nga qytetarët e rajonit të Pejës dhe me gjerë, në mënyrë që të bëhet kapja e këtij personi të dyshimtë nga Policia e Kosovës.
Kështu që kërkojmë nga qytetar të vendit që nëse vërejnë apo kanë informata që na shpijnë tek vendi ku qëndron apo lëvizë ky person mund të na kontaktojnë në këta numra të telefonit 192 (pa pagesë) dhe 039 432 327”, thuhet në noftimin e Policisë së Kosovës për Rajonin e Pejës.
Medani është i kërkuar edhe nga Interpoli.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri