Dr. Adem Harxhi : A janë normale fantazitë seksuale?

Po qe se ëndërroni veten të veshur seksi para bosit, ju nuk jeni e vetmja që fantazoni kështu. Studimet kanë treguar se mbi 50% e grave fantazojnë në këtë mënyrë.

Madje, edhe gratë më të fuqishme kënaqen me këto lloj fantazish.

Mbani mend: fantazitë dhe realiteti janë dy botë të ndryshme, që nuk duhen ngatërruar me njëra-tjetrën.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri