LETËR NGA DANIMARKA : Urime te perzemerta z. Flori Miku
 Urime te perzemerta z. Flori Miku im i mire! Eshte nder dhe krenari jo vetem per ju por per te gjithe ne qe ju kemi njohur punen tuaj te madhe ne sherbim te kombit dhe te atdheut,me shkrimet e librat tuaja. Kontributi juaj eshte i madh dhe meriton te vlersohet !

 Respekt !

Luigj Shkodrani


http://floripress.blogspot.com/2016/07/anetar-i-rinje-i-aaas-it-ne-new-york.html


Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri