Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Prof.Dr.Bekim Haxhiu-Kamishi : Ushtarët e UÇK-së janë dënuar për shkak të shpifjeve


Image result for bekim haxhiu
Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Prof.Dr.Bekim Haxhiu-Kamishi  ka drejtuar akuza ndaj VV-së se kanë hartuar raporte kundër UÇK-së.
Haxhiu tha se shpifjet e kanë mbuluar të vërtetën e ushtarëve të pastër si liria e Kosovës, transmeton KP. “ Jo vetëm vendimi por i tërë procesi është i montuar, jo vetëm ky proces, por të gjitha ndaj ushtarëve të UÇK-së janë montuar dhe dorëzuar në EULEX. E kam thënë se EULEX ka huq në drejtësi”, tha Prof.Dr.Bekim  Haxhiu-Kamishi.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri