Ministër i Shëndetësisë apo ... ministër i skandaleve?! Ja si e shkarkoi Beqaj drejtorin në Tropojë pse nuk shkoi në mbledhjen e partiës

Ministër i Shëndetësisë apo ... ministër i skandaleve?! Ja si e shkarkoi Beqaj drejtorin në Tropojë pse nuk shkoi në mbledhjen e partiës

Ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj, ka shkarkuar përmes telefonit drejtorin e Fondit të Kujdesit të Detyrueshëm Shëndetësor në Tropojë, Çlirim Hajdarmataj.

Sipas audio-regjistrimit të denoncuar në emisionin investigativ “Stop”, dëgjohet biseda e ministrit Ilir Beqaj me vartësin në Tropojë, Çlirim Hajdarmataj.

Ky i fundit është shkarkuar nga detyra, sepse nuk shkoi në një mbledhje të Partisë Socialiste në Tropojë përpara disa muajsh. Beqaj ka qenë i deleguar i PS në Tropojë.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri