Urime Viti i ri 2017


-Uroj vitin e ri te gjitha familjareve dhe te afermeve. Ju deshiroj nje vit sa ma te kendeshem dhe u uroj qe ne vitin 2017te perkujdesen vetem nga te mira dhe te kene lumturi e dashuri ne jete.

-Në muzikën e natës, në terr të zi, në ora 24 ta uroj vitin e ri.

-Vitet kalojn shpejt, gjërat ngelin me kujtime, me rastin e kësaj feste pranoni shumë urime.

-Të krahasoj me yjet por vetëm me një ndryshim, ato jan të qiellit ndërsa ti je ylli im.. urime viti i ri.

-Zoti në jetë gjithmon ju ndihmoft, urime vitin e ri dhe pritshi shumë mot, besimi në Zot kurr mos ju mungoft çka ju don zemra ky vit ju plotësoft.

Ragip Thaqi

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri