2017-01-22

Kodi sekret që duhet të përdorë Donald Trump kur bën seks me të shoqen e tij,znj.Melania Trump.

Related image

Një nga adresat më të famshme në botë ndodhet në Washington. Natyrisht, fjala është për adresën 1600 Pennsylvania Avenue North West, ku është e vendosur Shtëpia e Bardhë, bosët e së cilit nga kjo e premte janë anëtarët e familjes Trump.

Image

Shtëpia e Bardhë, logjikisht, ka rregullat e veta, e duke pasur parasysh nivelin e sigurisë dhe konfidencialitetit në pothuajse çdo gjë që ndodh atje, është e qartë se për shumë gjëra duhet përdorur kode të veçanta, shkruan Sun.

Related image

Midis tyre është kodi që presidenti i ri, Donald Trump, duhet ta thotë në momentet e intimitetit me Zonjën e Parë, Melania.

Image result for trump and melania

Fjala është për të njëjtin kodi të përdorur nga Barack Obama, dhe ajo është: diskutimi për problemin e Bosnjës. Pra, Trumpi mund të mos jetë në dispozicion të bashkëpunëtorëve, sepse me gruan është duke diskutuar problemin e Bosnjës. Kështu së paku thotë këshilltari i Shtëpisë së Bardhë, Stephen Rochon.

No comments:

Post a Comment