Marijuana mund të shkatërrojë celulat tumorale.


20141226_hinz.jpg.pagespeed.ce.-cXmYV_N3N

Marijuana mund të shkatërrojë celulat tumorale. Kjo është ajo që del nga studimi i Institutit të Toksikologjisë e Farmakologjikë në Universitetin e Rostock në Gjermani, i udhëhequr nga profesori Burkhard Hinz.

Përbërësit e marijuanës, ndihmojnë në shkatërrimin e kancerit, por pavarësisht kësaj Hinz tregohet i kujdesshëm në deklaratën tij.

“Në jemi ende larg për ta vënë në praktikë zbulimin tonë në një terapi klinike. Megjithatë, rezultatet tona janë disi optimiste”,-thatë profesori.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri