2017-01-29

Vajza takon nënën e saj pas 42 vitesh

Emocionuese: Vajza takon për herë të parë pas 42 vitesh nënën e saj (Video)

https://web.facebook.com/pg/anamedia.al/videos/


Në emisionin “E diela Shqiptare” është transmetuar një histori nga ato që i kemi dëgjuar shpesh të ndodhin por sa herë që i dëgjojmë aq herë emocionohemi dhe qajmë. Bëhet fjalë për një vajzë e cila ka 42 vite pa e parë nënën e saj.

16265548_259140424519383_3070083703065292256_n
Ajo nuk e ka fajësuar asnjëherë edhe pse është rritur pa nënë biologjike, por me dy prindër që e kanë birësuar.
16406943_881999088609803_1925375929512323953_n
Gjithçka është një histori prekëse, ku 42 vite më parë nga dashuria mes dy të rinjve ka ardhur në jetë Juli, jeta e të ciklës ndryshoi kur u birësua nga një çift, por që tashmë asnjë nga prindërit që e birësuan nuk jeton.
16195557_259140471186045_8539775729617415753_n

“Nuk je vetëm”, ishin fjalët e para të së ëmës së Julit, e cila pas 42 vitesh ka shëruar plagën për vajzën që e humbi jo më dëshirën e saj 42 vite më parë.

16387446_882008538608858_6749160356040345740_n

No comments:

Post a Comment