Këshilltari i ministrit të Shëndetësisë së Kosovës, Zejdush Tahiri është shkarkuar nga detyra që mbante prej dy vitesh.

Fotografia e profilit të Zejdush Tahiri

Zejdush Tahiri

z. Tahiri është shkarkuar për shkak të dyshimit për sjellje të pahijshme dhe ngacmim seksual të familjares së një deputeteje të Kuvendit të Kosovës.

Vetë deputetja e ka njoftuar ministrin Imet Rrahmani për rastin dhe i ka kërkuar atij që të shkarkojë nga ministria e Shëndetësisë Zejdush Tahirin, kanë thënë burimet.

“Floripress ” e ka të njohur identitetin e deputetes dhe të familjares që ka ngacmuar Zejdush  Tahiri, por për shkak të ndjeshmërisë së çështjes ka vendosur që të mos i bëjë publike identitetet.

Në një bisedë për gazetën deputetja nuk e ka mohuar se një situatë e tillë ka ndodhur.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri