2017-02-16

Urime Kosovë pavarësia !


Fotografia e Agron Shele
Flori Bruqi

Me rastin e 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës, më lejoni, që të gjithë shqiptarëve kudo që janë, brenda dhe jashtë Atdheut, gëzuar 9-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, me shpresë, që sa më shpejt të realizohet bashkimi kombëtar i Trojeve Etnike Shqiptare në një shtet të vetëm – Shqipëri Etnike; as e vogël, as e madhe, por aq sa e ka falë dhe bërë Hyji dhe Natyra në konfiguracionin gjeografik pellazgo-Iliro-shqiptar.
Lavdi kryetarit historik, dr. Ibrahim Rugovës, komandantit legjendar të UÇK-së, Adem Jasharit,
Ukshin Hotit, Zahir Pajazitit, Sali Çekut,Shkelzen Haradinajt ,Rrustem Bruqit, dhe të gjithë luftëtarëve dhe atdhetarëve për liri dhe pavarësi të Kosovës!
Rroftë Shqipëria Etnike!

No comments:

Post a Comment