2017-03-18

A duhet të rikthehet Fatos Nano në politikë? Ja përgjigja e sondazhit


Duke marrë shkas nga një polemikë e zhvilluar ditët e fundit nga gazetarët Artur Zheji dhe Andi Bushati nëse Fatos Nano duhej rikthyer në skenë politike kundër Berishës dhe Ramës, Tirana Observer zhvilloi një sondazh me lexuesit.

A duhet të rikthehet Fatos Nano në politikë? Ja përgjigja e sondazhit

Të pyetur “A duhet të rikthehet Fatos Nano në politikë”, lexuesit janë treguar të dyzuar.

Në sondazh morën pjesë 439 qytetarë, nga të cilët 216 kanë votuar kundër rikthimit të Nanos në politikë dhe 210 pro. Në këtë mënyrë pjesa që ishte kundër rikthimit të Nanos ishte vetëm 6 vota më shumë se ata që ishin pro rikthimit.

Rezultatet e plota të sondazhit

A duhet të rikthehet Fatos Nano në politikë?

Jo 216 vota

Po 210 vota

Nuk e di 13 vota

No comments:

Post a Comment