2017-03-15

Çfarë drejtësie quhet kjo , kur çlirimtari mbahet ne arrest me propozimin e kriminelëve

Fotografia e Ekrem Arifi


Prof.Ekrem Arifi


Çfarë drejtësie quhet kjo , kur çlirimtari mbahet ne arrest me propozimin e kriminelëve që ishin autorë të drejtëpërdrejtë të krimeve , dhunimeve plaqkitjeve , të çdo gjëje që ishte shqiptare , kroate apo boshnjake. A nuk dihet boterishtë se Nikoliq , Vuqiq , Daciq janē ata qe kërkuan burgosjen e Çlirimtarit Ramush Haradinaj dhe po ketyre u beson një shtet Europian siç është Franca.
 Sot nuk ka qenë dashur te nderprehet seanca e Kuvendit të Republikës së Kosovës , por ka qenë dashur që Kuvendi i RK të bie vendim per ndërprerjen e bisedave me Srbi , te shpallet fletë arrest për të apostrofuarit më larte , të thirret në bisedë zyrtare Ambasadori Françez , ndërkohë edhe Ambasadori ynë të tërhiqet përrkohsisht nga nga Franca deri sa Qeveria Franqeze nuk jep urdhër për lirimin e Ramush Haradinajt sepse po shihet qartë se Gjykata Françeze është e kapur nga politika serbomadhe , ndoshta kjo ështe nostalgji e tyre.

No comments:

Post a Comment