2017-03-16

Çfarë i kishte thënë Ramush Haradinaj ,Akademik Ibrahim Rugovës për sulmet shpifëse që ia bënte Bota Sot?Sonte në emisionin “Komiteti” – i drejtuar nga Berat Buzhala – prodhim i Gazetës Express për RTV Dukagjin, kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka folur për shkrimet që, siç thotë ai, “Bota sot”, i kishte shkruar kundër tij.

Haradinaj ka treguar raportet që ai kishte me ish-Presidentin Akademik  Ibrahim Rugova para se ata të formonin koalicion qeveritar.

Ai ka folur për marrëdhëniet e ngushta me ish-Presidentit Rugova dhe për konsultimet që kishte me të.

Ramush Haradinaj ka përmendur edhe shkrimet  shpifëse  të  gazetës “Bota Sot” që ai i quan shpifje ndaj tij dhe për të cilat kreu i AAK’së tregon se kishte biseduar edhe me  Ibrahim Rugovën.

Për më shumë detaje ndiqeni videon e mëposhtme:


No comments:

Post a Comment