2017-03-16

Cilin komandant të UÇK'së Ramush Haradinaj e çmon më së shumti?

Image result for ramush haradinaj

Sonte në emisionin “Komiteti” – i drejtuar nga Berat Buzhala – prodhim i Gazetës Express për RTV Dukagjin, kreut i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka folur për luftën e tij në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës dhe për raportet që kishte me shokët e tij të luftës.
Ai ka treguar se sa ishin të përgatitur ushtarët e tij në zonën e Dukagjinit dhe nëse kishte ushtarë të trajnuar në UÇK.

Haradinaj ka folur rreth ushtarëve që, sipas tij, shquheshin për zotësi të mëdha ushtarake, duke treguar se cili ishte ushtari që më së shumti e çmonte për këto aftësi.

Për më shumë detaje ndiqeni videon e mëposhtme:

No comments:

Post a Comment