2017-03-12

Letër nga Akademik Prof.dr.Skendër Kodra,kryeministrit shqiptar Edi Rama !

Përshendetje z kryeministër i Shqipërisë


Unë që po ju shkruaj jam prof Dr Skendër Kodra Ph.D .Jemi njohur bashkë para shume vitesh kur unë erdha ti shërbej vendit tim prej dy vitësh pa asnjë lek por unë nuk arrita të realizojë atë çfarë unë mendoja për shëndetsinë e vendit sipas standarteve të duhura ndërkombëtare dhe kombëtare.

Duke ndjekur hap pas hapi situateën ne vend ju drejtohem juve nëse ju duhet ndihma ime për drejtimin e shëndetsiseë jam gati të sakrifikojë dhe lë gjithçka në Amerikë   dhe të vijë të kryej atë që e   lashë në  gjysmë.

Ju përshendes dhe ju urojë  çdo të mirë

Me respekt.

 Prof.Dr.Skender Kodra Ph.D 

New York,13.03.2017

No comments:

Post a Comment