2017-03-16

Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha: Askush s’ka informata për arrestimet e Speciales

Ministrja e Drejtësisë Dhurata Hoxha ka deklaruar se askush nuk posedon informata se kur do të nisin arrestimet që do vijnë nga Gjykata Speciale.

Hoxha: Askush s’ka informata për arrestimet e Speciales (Video)

Hoxha në emisionin “Politikë” ka theksuar se Ministria e Drejtësisë nuk ka asnjë kompetencë rreth procesit të hetimit të kësaj Gjykate dhe nuk ka askush tjetër,ngase ky proces është i pavarur.

No comments:

Post a Comment