2017-03-23

MISIONI i FLORIPRESS-IT


Portali informativ i Agjencionit "Floripress" nga Prishtina është për ty! Për ty i nderuar lexues, që informimin e ke edhe edukim, për ta kuptuar botën ku jeton dhe për të zgjedhur formën më të mirë në të jetuarit e saj. Ne nuk pajtohemi që media të degradojë në atë pikë ku informimi i pambështetur në asnjë parim etik sjell çedukim. Kjo ndodh kur informimi shndërrohet si qëllim në vetvete, pa pyetur për pasoja. Nuk parapëlqejmë të bëjmë më të lehtën gjë, duke e thënë me fjalë se synojmë vërtetësinë e akullt, drejtësinë e pakushtëzuar, dhe etikën e detyruar, por më të vështirën, të cilën ne e besojmë: që dhe lajmi i mirë, është lajm i mirë në blogosferën kombëtare dhe ndërkombëtare.

Ju mirëpresim me komente dhe shkrime.

Me respekt ,

Editori Flori Bruqi

E-mail : floribruqi@yahoo.com

No comments:

Post a Comment